19 March 2008

Himpunan Jalinan Persaudaraan

Akhirnya RELEASED! Percubaan pertama menggunakan Adobe After Effects CS3. Agak payah untuk setting semua benda sebab takde template. Dulu biasanya saya gunakan template yang dah siap kemudian edit apa yang patut je, semasa membuat presentation menggunakan Macromedia Flash 8. Namun kali ini terpaksa membuat dari asas. Mujur segala bahan ada.



Maaf atas keterlewatan menyiapkan iklan ini. Pada mulanya hampir berputus asa sebab minggu ini dan sebelumnya asyik clash dengan exam dan beberapa kerja lain. Namun disebabkan telah siap separuh, projek ini diteruskan juga walaupun program diadakan esok. Sape laa nak tengok kan? Mungkin akan ditayangkan esok sebelum majlis, kata Nash.





Maybe this is my LAST project with PERUBATAN until the day come when they really need me. Nak concentrate study. Orang kata, just ubah jadual dah boleh. Tapi bagi saya, I need to get rid of ALL those things. Huhu. Lagipun ramai lagi yang lebih berbakat dalam bidang ini; nash_gh, nash-abdkadir, ace_limau, and some juniors and also akhawats (I think they should be better than me in this designing field).



Tiga majlis sekaligus, ramai-ramai pakat hadir esok. Bolehlah klik link nih untuk maklumat lanjut. Sama-sama kita jayakan kempen ini, demi diri sendiri dan orang lain.


FORUM

IKLAN

1 penghinaan diterima:

k-riey on March 20, 2008 at 12:45 AM said...

walopun mu dok layok jadi ahli politik..
tapi mu layok jadi 2nd minister utk team debate aku.. hahahaha

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template