09 November 2007

Takde Idea

Alahai.. Sedih gile aku kali nie. Sume gara-gara post sebelum nie. Ye laa. Bertimbun yang test keyword yang aku suruh tue. Siap bagitau lagi yang keyword tue tak menjadi. Apekehal laa manusia nie. Orang suh search mende camtu, cepat jer. Yang lagi bangang, ade jugak yang kate maksiat laa, ape laa, last2 bagitau yang keyword tue tak menjadi. Apeke bangang manusia camnie? Imam Ghazali kate nie laa manusia golongan kedua - wat maksiat dalam keadaan dia tahu. Takpun dah termasuk dalam golongan ketiga. Haha



Eh camne aku tau ramai orang search keyword-keyword tue? Kat blog nie aku dah pasang ngan tracker (ataupun lebih tepat lagi - private tracker). Maknenye, aku leh check korang masuk dari web sape, gune keyword ape, bla bla bla. Malas nak citer. Tak caye? Klik button yang duk kat kanan, bawah skali tue. Yang gambar bumi ade gelang cam Zuhal tue. Ntah pape logo nyer. Haha



Semenjak dua menjak nie post aku takde pix. Mase tulis pasal Malware aku malas nak letak pix. Ye laa, takkan nak letak gambar penicillin sp ataupun virus bacteriofaj sp lak. Tak kena laa. Pastu mase post 18SX tue takkan laa nak letak gambar bogel kot. Kena ban blog nie, sekali ngan aku sekali kne ban dek PERUBATAN. Haha. tengok laa kalau aku jumpa pix yang lawo aku edit balik. Post kali nie pun tak semangat nak letak pix. So dah 3 post aku yang dull. Tak ceria. Takpe2. Tu yang aku nak tue. Baru takde orang nak bace. boleh aku mencarut lebih skit. Haha



Sekarang aku ade 2 kerja - TIBBians ngan AJK Program Kursus Kepimpinan ape ntah. Esok meeting. TIBBians lak still dalam pembikinan. AJK pun ade 2-3 ekor manusia je. Iklan suruh ahli menulis lak takde sambutan setakat nie (ataupun dorg tgh sibuk mnulis). Ape ape hal, insyaALLAH sempat diterbitkan minggu last bulan nie. Kalau nak tengok iklan sila laa ke blog rasmi TIBBians.



Ok sambung perenggan sebelum perenggan kat atas. Kali nie format aku menulis pun dah bengong seumpama citer Latin ataupun Manjalara. Terputus-sambung-putus-sambung. Pening manusia dibuatnya. Haha. Bebaru nie ranking aku naik kat Topsites. Tak tau laa sebab post 18SX aku tue ke atau ape. Dari tangga 7 ke tangga 4. Ingat senang ke nak naik ranking? Sehari manusia tak singgah blog nie, bleh jatuh merudum. Kira power laa blog nie. Kalah Pemenang - blog rasmi PERUBATAN.



Pas jumpa AJK TIBBians (kan aku da kate td, format ak mnulis da bengong) maybe sedap sikit duduk kot. Lagipun blog umah belum update. Sebab report tak siap lagi. Haha. Report SPB aritu pun tak bukak lagi. Post-mortem ntah bile. Huhu. Ok sesape yang ade idea tentang kolum majalah leh laa bagitau aku. Aku dah kering idea sebenarnya. Dah bengap. Selsema nie membuatkan cerebrospinal fluid aku kuar ngan banyaknye menyebabkan intracranial pressure aku kurang seterusnya menyebabkan sakit kepala disebabkan kurang nutrient yang sampai kat kepala. Haha. Rekaan tol.



Kali nie malas lak nak mencarut memanjang so sesame kite renungkan ayat nie



Mereka yang tidak ingin melakukan sesuatu kerana ditakuti riak, adalah riak sebenarnya

[HafizAdam]

2 penghinaan diterima:

k-riey on November 10, 2007 at 3:42 AM said...

aku puah dos tgk bnda gni..nk rase plok.hahaha
mane wujud dos website melayu.

k-riey on November 21, 2007 at 12:31 AM said...

weh, aku tag mu. mai blog aku

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template