24 October 2007

18SX Section



Kali nie post aku macam biasa, lambat sikit. Minggu nie saje dah 3 tempahan khidmat negara aku terima. Memula ngan Majalah The Zikr Versi Combo Raya. Pastu Mesyuarat Agung Tahunan PERUBATAn yang akan berlangsung Jumaat nie. Pastu Sure Raya pada hari yang sama. Sume suh aku buat design, backdrop, flash presentation. Yang penting se kerja dah siap. Tapi takleh rilek lagi. Esok stat kerja Mesyuarat Agung lak. Maybe Sure Raya pun aku wat dalam masa yang sama kot. Pening2. Kali nie memang aku akan mati.


Okey kali nie aku nak korang bukak New Tab, pastu search keyword 'bogel'. Hak3 buat je laa. Mesti korang terkejut giler tengok blog aku ade lam senarai 'results' tue. Kalau tak caye, try laa. Kenapa? Okey nie salah satu ilmu baru yang nak dibagitau. Sebelum nie pasal Malware, kali nie pasal 'search results'. Setiap kali korang search sesuatu keyword, akan kuar banyak results. Bila korang klik results tue, rekod akan disimpan menandakan bahawa result tue bersesuaian ngan keyword yang diberi. Maka peluang untuk result tue kuar apabila orang lain search akan bertambah tinggi. Bila ramai manusia klik result tue, makin bertambah probability untuk result tue kuar. Sebab tue adalah dinasihatkan agar jangan klik link-link seperti True Furqan (alaa Quran palsu tue) sebab rekod 'pageviews' akan disimpan menyebabkan page tue mudah di akses. Kesimpulan yang aku nak bagitau kat sini - ramai manusia yang kantoi search keyword 'bogel' banyak yang masuk blog nie. Haha.

Kali nie aku nak bawak korang menelusuri jalan kegelapan, merentasi dunia nafsu manusia remaja, kemudian melintasi salah satu cabang yang ade - pornography. Pehal tetiba je nak menulis mende ngarut camnie? Saje je. Sebenarnya post kali nie umpama membuka pekung di dada, menampakkan bulu gorila yang ada. Hehe. Sebab aku menulis berdasarkan pengalaman. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Terus terang aku nak bagitau, mereka-mereka yang search keyword 'bogel' tu sume amateur. Sebab ape? Sebab tak spesifik. Mereka yang berpengalaman biasanya dah hafal laman web tertentu yang menawarkan mende-mende camnie secara free - biasanya mende-mende nie berbayar. Ye laa, mende yang paling kuat dikuasai nafsu. Memang laa banyak profit bleh dapat. Bak kata Otai "aku juga seorang lelaki". Haha. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Nak aku senaraikan? Tak payah, nanti ade yang salahguna. So biarlah ilmu nie berkubur bersama aku. Tapi rasanya korang mesti dah biasa ngan JBsex, Melayu Boleh, KLsex, Baby Rina, sume tue website yang biasa orang bukak. Tapi dah berkubur dah. Hehe sebab tue aku sebut. Kesian korang. Menangis laa sengsorang. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Cuma nak berkongsi ngan korang semua, bukannya ape. Sebab ade di kalangan kita tak pernah bergaul ngan manusia camnie. Tak pernah melihat apa yang dorang tengok. Tak pernah mendengar ape yang dorang sebut. Kena sedar bahawa bukan semua orang sama. Mereka walaupun membuat perkara macam tue, masih ada akidah. So, sama akidah tapi mengapa perlu cara dakwah yang berlainan untuk mereka? Kena sedar mereka bukan sama macam kita. Tahap mereka berlainan. Sebut laa pat puluh kali mende tue haram, mereka tetap wat. Pastu semayang cam biasa, puasa penuh sebulan, mengucap lancar kat lidah, mengaji berlagu merdu penuh syahdu.Kena sedar mereka tak sama cam kita. Fikirkan balik. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Okey balik pada tajuk. Sebenarnyalah, lambakan mende macam nie kat internet menjadikan aku heran. Melayu lak tue. Tak tau laa Islam ke tak. Tapi kalau dah nama Melayu, probability Islam adalah 50% paling kurang. Yelaa. Kat JBsex tue saje, ribuan kisah sex ade. Andaikan semua tue benar dan dilakukan oleh manusia berlainan - berapa ramai yang dah berzina? Andaikan pula semua tue tak benar, just fantasi dan dilakukan orang berlainan - berapa ramai yang berfikiran kotor? Pastu sekarang nie ade kolum-kolum Malam Pertama, berapa ramai yang hantar? Padahal haram cite pasal hubungan somi istri. Renungkan dan rasai betapa herannya aku.

Kali nie aku sebut satu manga bagi mereka yang ketagih sangat seks - Futari Ecchi. Ade satu lagi versi, Futari Ecchi for Girls. Nie memang manga lucah, tapi salah satu manga pendidikan seks 'terbaik' pernah jumpa. Sebab manga nie memang manga mengajar tentang seks. Bagus ntuk mereka yang baru berkahwin. Bayangkan manga. Penuh ngan gambar. Nah, macam mana nafsu tak terangsang. Mengikut kamus, pornography adalah bahan yang boleh membangkitkan nafsu syahwat. Tapi yang kelakar adalah kenyataan mahkamah - bagaimana mengetahui mende tue merangsang nafsu atau tidak, "I'll know when I see it". Maksudnya sume manusia normal akan terangsang. Got my point? Tak dapat jugak? Kalau sume orang terangsang, yang kuat iman bertahan, yang lemah sikit rebah. Lebih kurang laa. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Post kali nie memang mengarut sikit. Sesape nak bace, bace je. Dulu aku ketua dorm so biasa laa kegiatan spot chek merampas mende haram nie. So banyak laa jumpa mende-mende camnie. Kekadang aku tak rampas tapi sebab aku baik ngan bebudak camnie so aku pinjam and then wat taktau. Dorang pun bukan ingat sangat. Sebab ape? Sebab tue aku kate korang tak tau mentaliti dorang. Mende-mende nie macam biasa laa, di-distribute secara percuma di kalangan ahli. Macam the Zikr. So tak tau ngan sape sekarang. Yang penting tak kantoi. So aku amik simpan, hancurkan, buang. Tapi sebelum tue tonton baca laa dulu. "Aku juga seorang lelaki". Haha. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Sebab tue aku kata cam membuka aib diri sendiri. Takpe-takpe thats not the point. Main point aku kat sini nak bagitau yang 'tak sangka korang member manusia camnie'. Haha. Pernah dengar pasal satu drama hits Jepun, yang diadaptasi dari satu blog? Aku tak ingat plak tajuknya. Tapi blog tue berkisar pasal sorang lelaki nak mengorat sorang pompuan, tapi tak reti camne. So ramai laa yang bagi respon. Esoknye lelaki tue akan tulis samada cadangan mereka berjaya ke tidak. Last2 blog tue memang glamer. Ye laa, sampai jadi drama. Aku jumpa blog yang sama konsep tapi lain tema. Tak yah bagitau laa tema aper. Teka sendiri. Hehe. Tajuk dia Diari Yasmeen. Tak payah search, konfem tak jumpa. Mengisahkan camne dia goda ustat die, goda bebudak sekolah, kena 'makan' oleh member bos dia, dll dsb. Tak sangka korang ade kawan camnie kan?.

Tapi aku bukan nak baca sangat kisah seks die tuh, sebab sume stereotype jer - ayat cam keji gile. Yang aku nak tau, sejarah idup die yang kelam tue. Bermula dari abang die 'sentuh' die, pastu ayah die berutang, jual die jadi GRO, jadi perempuan simpanan sampai laa die kawin. Benarlah orang kate, sekali buat, mesti nak lagi. Bak kata pepatah, kalau tak nak die rasa air hujan yang tengah turun, kite kena tenggelamkan die dalam air sungai. Maksudnya? Fikir sendiri. Nak klu? Okey aku bagi - Kebanyakan citer yang aku bace, mesti berakhir ngan ayat yang menunjukkan 'nak lagi'. Tak kira laa sukarela atau paksarela. Ataupun kisah tue bermula ngan die dah kena 'tebuk' oleh orang lain. Tak kira laa sukarela atau paksarela. Faham? Tak paham sudah.

Kalau tak paham jugak, tonton cite nie, Kou Kou Kyoushi. Ade satu episod tue sebut pepatah nie. Sebab ape? Sebab lelaki tu nak awek die jadi GRO so die rogol awek die dulu. Tak tahu laa samada nak bagi awek tue rasa 'nikmat' seks atau nak suruh awek tu putus asa dan menyerah je ikut kemahuan balak die. Macam keji je ayat 'nikmat' tue. Ade pepatah kata, seks tue sedap walaupun dirogol. Kalau tak trauma memang boleh ketagih. Orang kate. tak tau laa betul ke tak. Tengok, dah makin mengarut aku nie. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Kali nie post aku memang kontrol version gile. Haha. Sebenarnya ade satu lagi keyword yang aku nak korang search. Cikgu Suraya. Kisah seks bersama guru nie popular dengan keyword nie. Sekaligus memalukan profession perguruan itu sendiri. Aku jumpa nie masa bace blog cikgu ane entah. Masa tue baru prasan, kisah Cikgu Suraya memang popular. Malah tersebar secara copy-paste di banyak web atau blog. Dia sebut kat situ, post dia tue ditulis supaya sebarang search yang dibuat takkan jumpa kisah seks Cikgu Suraya tue. Malah menyeru semua manusia membuat post bertajuk Cikgu Suraya supaya boleh memesongkan result sebenar dari ditemui. Bagus idea nie. Hampir berjaya aku rasa. Tak caye? Try search. Banyak mane yang ade kisah seks, banyak mane yang takde. Tak sangka korang ade kawan camnie.

Mereka yang terasa ngan post kali ini, sorry bebanyak. Aku sesaje je nak melepaskan tensen bekerja. Woi aku tak bukak buku lagi selain daripada di kuliah. Bila laa nak stadi nie (pembaca: eleh, tulih blog buleh, stadi takleh. ape daa). Mereka yang mencari kisah lucah, padan muke korang, wat keje mengarut lagi. Haha. Okey kali nie renungkan quote dari Ace wo Nerae.

If you fall in love, dont drown in it. Dont drown yourself in a love you'll get burned out on
[Munakata Jin, Ace wo Nerae]

4 penghinaan diterima:

akuorg said...

ini isu panas,but thats reality..kbykn kengkawan kite ni semuanya dak2 baik,n diorang berkawan ngan org2 baik,pastinya diorang xtau mende2 camni.aku kat skolah dulu kawan dr pelbagai latar belakang,pencuri motor,pengisap pil kuda,gengster..mende2 alah cam bnda porno ni mmg dh jadi mainan cam tulis blog je..cara tarbiah diorang mmg kena lain skit..ok tu je..

Assyafi'e on November 19, 2007 at 7:54 AM said...
This comment has been removed by the author.
Assyafi'e on November 19, 2007 at 8:22 AM said...

Terima kasih atas post ini. Memang pendakwah perlu berubah dalam dakwahnya. Namun, artikel ini mungkin bagus bagi org yg berada di jalannya tetapi bagaimana bagi org yg masih mencari2 dan terjumpa link2 yang disenaraikan. Walaupun ada link yang sudah pupus namun searching results tidak terhad kepada benda yang telah pupus. Maafkan saya saudara, penceritaan seperti ini sepatutnya disekat dan tidak patut diceritakan secara umum. Nabi kita pernah bersabda mafhumnya sesiapa yang menunjukkan satu jalan kepada dosa maka dia mendapat dosa sama seperti semua orang yang mengikut jalan dosanya. fikir2kan.

Anonymous said...

Manga yang ikut blog tu Densha Otoko kalau tak salah

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template