24 August 2008

Hundreds Ideas & Recipes

Berjumpa lagi setelah 20 tahun tidak post walau satu habuk pun dalam belog ini. Well, maybe tak perlu post kot sebab belog nih tetap akan berhabuk walaupun saya tak post habuk. Hehe. Penin bahasa orang tengah dalam dur tani nih. Maklumlah, mengalami hypolovemia (kurang kasih sayang).

Okeh, taknak sembang mengarut, enjoy dua eBook untuk kali ini, sementara menanti next stop: Histology pada hari Sabtu nanti.


101 ROMANTIC IDEAS - MICHAEL WEBB



Format: RAR, unRAR: PDF
Size: 332KB
Download: Ziddu


Download ini adalah kesinambungan dari karutan Couple Islamik. Ramai betul yang mempertikaikan kaedah melamar yang saya sebut. Kononnya tak logik.

Nah! Buat pasangan lovey-dovey di luar sana, saya hidangkan kepada anda 101 cara bersikap romantik. Untuk diamalkan setahun satu, khas pada hari jadi yang tersayang. Konfem kekal romantik sampai mati. Hehe.


100 RESEPI KUIH MUIH MALAYSIA - WANORIZAN



Format: PDF
Size: 500KB
Download: Ziddu


Resepi nih pulak saya ambil sebab nak buat kuih, namun apakan daya, bahan takde. Maybe bleh diganti dengan bahan lain kot. Ape pun, download eBook ini telah mencapai 250, amat popular saya rasa.

Mungkin manusia zaman moden yang terlalu sibuk, tidak mempunyai masa untuk berguru dengan ibu mereka yang ternyata amat pakar dalam pembuatan kuih tradisional. Ataupun mak bapak pun tak kenal kuih tradisional, semua suka makan bizza. Anak konpem laa hanya mengenali Bizza Heart, akibatnya dah tua baru nak belajar dari eBook. Haha.

Credit to FeWeTT for this file. For the downloaders, DONT PUT THE DOWNLOAD LINK IN ANOTHER WEBSITE. LINK THEM TO THIS BLOG INSTEAD.I really appreciate your cooperation.

5 penghinaan diterima:

cikgu_eya on August 25, 2008 at 3:59 AM said...

ngeh3... mmg sesuai lah romantics idea tuh dgn org yg mengalami hypolovemia (kurang kasih sayang)-menurut tuan punya belog. Ntah btoi ntah tidakk...

iya kan sajer lahh.. ^^

Anonymous said...

akhi cmner nak download ebook resipi tu?

HafizAdam on September 11, 2008 at 9:48 PM said...

cikgu_eya:
hehehe ade satu lg link best pasal keromantikan. nanti je laa post eyh. hehe

anonymous:
aiseh, xde name, xtau nk pggil ape.
kat bawah gmbar tuh ade perkataan Download. klik kat mana2 server yg anda suke. Ziddu, atau MediaFire, atau RapidShare, yg mane available. okeh?

nurnisa nadia on November 13, 2008 at 9:03 AM said...

apesal sya click link 2 x dapat eyh...mcm mana.???

HafizAdam on November 13, 2008 at 9:51 AM said...

eh apsal xleh plak. klik pkataan Ziddu tuh, nanti kuat window utk download.

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template