20 May 2008

Puaka Musim Exam Episode01 - Physio

Tak tahu nak update ape sempena cuti dan exam yang menyebabkan manusia menjadi nerd dan bilik serta rumah menjadi gua. Maka jom tengok kegilaan yang dibuat sempena exam di saat manusia lain sibuk stadi.




PANORAMA BILIK



Bilik kali nih memang ntah hape hape. Dengan gelas yang entah dari mana, sampah yang dicampak ke satu sudut, akibat malas dibuang ke dalam tong sampah, serta manusia yang bergelimpangan dengan lihaf musim panas nih (??). Memang hancur.

Gambar last tuh adalah hasil printing, agak lumayan gak. Hehe. Namun begitu amat kecewa kerana tidak dapat mengambil gambar buku physio yang masih elok seperti baru dibeli kerana tertindih di bawah longgokan manusia, di atas katil.

VIDEO AT COMP



Sempena physiology ini juga, saya telah berjaya menghabiskan sebuah anime iaitu Kyo Kara Maou, dan beberapa episod drama, seperti New Heart, 18 Jin Bu Jin dan Surgeon Bong Dal Hee, up to their recent episode.

Thanx juga atas beberapa Anime yang didermakan oleh Abang Bebe kita, iaitu Pokemon 2000 - The Power of One dan Naruto Shippuuden the Movie, berjaya ditamatkan sempena Physio. Haha.

Dengan kejayaan menghabiskan koleksi ini, maka dapatlah menumpukan sepenuh perhatian kepada study kerana tiada lagi anasir luar yang dapat mengganggu konsentrasi. New Heart episod 17 ke atas hanya akan kuar bulan Jun ini, itu pun soft sub, hardsub maybe lagi lame. Surgeon Bong Dal Hee lak amat slow downloadnya, dah seminggu menunggu episod 8, 18 Jin Bu Jin yang lawak gila-gila tuh lak belum ditentukan tarikh release episod 9.

Okeh, nantikan episod 2, sempena histology plak, apakah kegilaan yang akan dibuat. Hehe.

UPDATED - LUAR BILIK



Hoho, ini versi update punye - tengok gaya mumtaz study - kat ruang tamu beb. Yang nih pulak akibat malas membuang sampah, rasenye dah 3 hari terbiar camtuh. Ha, ni laa buku physio yang tertindih tuh. Huah3, bersih tak? Dan ini pula singki yang tak dikemas. Bekas megi pun ade. Huhu.

6 penghinaan diterima:

Rapid.Eye.Movement (REM) on May 21, 2008 at 10:17 AM said...

huargh3..tersipu2 aku gelak melihat gambar2 umah ganglion tibb tatkala musim exam..adoila dinmatttt!!! kalo mak ko tgk ni,sure kene bebel..aku yg tgk pon rase nk bebel jugak..
haih la~

1st..buang tebiat ke hape gune cik sara [lihaf bercap saratoga] time summer?patot r pijat byk..


2nd..saye kagum dgn kesungguhan anda utk setadi sampe segala bnd tercampak sane sini..itu tandenye sibuk sgt setadi sampe xde mase utk mengemas..


3rd..gile r time study leave bole abeskn animasi,yg si pepe ni pon menyumbang gak cite2 ngarut tu apasal..haih~


*ape jd ngn aku ni?membebel x tentu pasal..aiseh,ko la ni!*

HafizAdam on May 21, 2008 at 10:35 AM said...

tggu update post nih dengan panorama dapur pulak..hahaha

guild_hunterz on May 21, 2008 at 4:07 PM said...

pokemon - kenanganG time zaman kanak2 dulu..

naruto - mmg baru kluar ponG.. donlod la ape lg..

adoi~

cikgu_eya said...

speechless....

heh... nie lah bakal bapak pd seseorang manusia akan datang...hahahahaha

hydroplasma said...

seram gak gmbr puaka musim exam tu ek..

[..si pencari..] on May 28, 2008 at 12:08 PM said...

pic hantu yg menjadi pujaan nessa 24jam..[seekerz kdg2 je~]

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template