08 December 2008

Salam Eidul Adha 2008

Just nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua pengunjung belog nih..



Sorry sebab takleh online 24 jam. Saya dah mula merindui adik-adik saya.

Kalau dulu selalu mengacau Izan, sekarang dah tak boleh. Harap-harap dia sihat selalu. Asyik demam je.

Adikku Alia yang tengah berseronok cuti nih, memang nak kena piat. Baru je nak tanye result pekse. Sori laa eyh. Tenet tengah jem.

Kak Radin pun same. Suke sangat mengacau anak buah dia nie. Kekadang tak paham gak. Biar laa die. Layan je laa. Pompuan memang cam tu. Damak, bersabarlah~ Tapi sekarang nih mesti tengah sedih nanes2 sebab saya offline sokmo. Haha.

Tapi seronok gak takde tenet nih, bleh tumpu pada mende lain. Tapi kan, bak kate pepatah Jackster; Webmaster hape kalu takde tenet? Wakaka.

Alaa Pemenang takde tenet bleh je survive. Saya dulu berbulan-bulan takde tenet bleh je survive. Kan? So jom berusaha bersama-sama.

Pas raya nih baru laa terkedek-kedek nak meguruskan tenet. Sape suh tak bayar pada waktunye. Wakaka.

Pastu, kepada 3 orang sahabat saya yang pergi menunaikan haji tahun nih; Ehmad Hamdi, Aman Ramadhan dan Jackster, semoga mendapat haji mabrur dan diterime Allah. Korang jangan doakan aku cepat kahwin depan Kaabah tuh, maunye termakbul, habis aku. Haha.

Okes, selamat melakukan pengorbanan. 2 review drama in progress. Nanti upload. Hehe.

5 penghinaan diterima:

aLia on December 8, 2008 at 6:15 AM said...

eh2! ade name kita! ade name kita!! waahhh~ terharu..haha

pemenang on December 8, 2008 at 6:55 PM said...

eh2! ade name kita! waahhh~teraru....haha

c's radin on December 8, 2008 at 9:27 PM said...

takpe.. takde masalah dengan sebarang pernyataan di atas. cuma fakta sewaktu membaca, amaran utama dia:BLOG INI HANYALAH KARUTAN.

sekian, terima kasih.=)

ps btw smg slmt semua yang pergi haji, moga dapat haji mabrur..

sy yg.. said...

hah??
xleh caye ke belog nih?
betul jgk..amaran dh besar2 kat ats sane..
baru je nk amik point penting nk sebar kan..
uh-huh..xpe la kalo cm tu..
heheh..

HafizAdam on December 11, 2008 at 7:36 AM said...

Aliaa:
terharu ape plak nih..
ish..

Pemenang:
suke suki je tiru adik aku..
haha

Kak Radin:
elelele Kak Radin taknak ngaku!
wakaka

Kau Yg:
eh belog nih bleh je kalu nk caye..
tp pandai2 laa ye..

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template