29 December 2008

Salam Maal Hijrah 1430H

Setahun berlalu, Maal Hijrah kembali lagi. Tahun baru juga bakal menjemput dalam beberapa hari lagi. Saya tidak ingin berceloteh panjang. Mungkin entry Maal Hijrah yang anda temui sebelum ini sudah menyebut tentang peristiwa pengeboman zionis. Ataupun telah memberi banyak tazkirah yang bakal menyemarakkan lagi semangat anda untuk tahun depan. Kalau belum, saya tolong promote beberapa belog Mesir:
KalamPuncak | Fathiyyah | Madsha | Fatin Hanira | Ayu Amiza | Radin.




Saya tidak reti menulis bahan Dakwah dan Islah seperti mereka, maka jangan mengharapkan entry ini bakal berisi ilmu yang bermanfaat. Belog ini cuma karutan sahaja. Hehe. Tapi jika ada artikel bermanfaat insyaAllah saya letakkan link. Mungkin kerana itu Bounce Rate belog saya agak tinggi. Takpe tak kesah. Belog ini tidak popular seperti mereka. Wakaka.

Bersambung..

1 penghinaan diterima:

c's radin on December 29, 2008 at 7:05 PM said...

salam..

latest entry is not a tazkirah..

http://camarstolidus.blogspot.com/2008/12/lest-we-forget-obtain-da-meaning.html

this one is more to tazkirah.. hehe..

salam maal hjrah

ps, curik!! quote kat ats tuh kte punye! tp ambil je, takde nak buat apa pun.. huhu..

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template