15 May 2009

ISMA Memang Gampang

ISMA memang gampang. tu je aku nak sebut.
buat penyokong-penyokong kuat ISMA, insaflah. kamu telah menyokong maksiat. kembalilah ke jalan yang benar, jalan para ulama'. takde faedah kamu terus bersama ISMA. biar betapa banyak hujah dan dalil kamu utarakan, yang haram tetap haram. siapa kamu untuk menentang hukum Allah?

bertaubatlah, sementara hayat masih dikandung badan. Allah Maha Pengampun. PMRAM masih menerima. PERUBATAN masih membantu. dengan syarat kamu semua bertaubat dan kembali ke jalan yang benar, meninggalkan ISMA.

kalu korang memang pandai tahan marah sila sambung pembacaan. kalau tak, close browser anda.

Terima kasih kerana menyambung pembacaan.



Kontroversi tak entry nih?
Wakaka

29 penghinaan diterima:

Anonymous said...

gampang tu apekah?

AsNiza on May 16, 2009 at 3:19 AM said...

gampang bahasa indon maksudnya mudah giler..

tp di mesia gampang jd mcm s*al,s*it, etc etc..haih

sWeEtHeLwA on May 16, 2009 at 7:05 AM said...

aku dgn setianya menclick "truskan membaca.." 5 kali shingga baru ku sedar setakat tu je entry ni..igtkan tenet aku prob,haha..

PEMENANG on May 16, 2009 at 8:58 AM said...

bod r denmak

guild_hunterz on May 16, 2009 at 8:59 AM said...

haha..
syidi mmg comel~

sile la tekan lg ye..
die biase lepas tekanan ke 10 baru keluar full entry~

chep on May 16, 2009 at 9:38 AM said...

la 2 je...
tol2 la ak ingt laptop ak rosak..
hahahaha...
ISMA?????

Atiqah on May 16, 2009 at 9:47 AM said...

blog ni semakin hari semakin lucu
haha~

Mohd Al-Amin Daud on May 16, 2009 at 10:06 AM said...

marah bubudak ISMA karang..huhuhu..ingat ke ada artikel 2 pages microsoft word ke apa..pendek je entry dia..tapi maksud mendalam tuh..huhuhu..

mr somebody said...

ni cakap ISMA gampang ni..sama dengan mengata ke agak2nya ek?

The Hobbit Frodo on May 16, 2009 at 11:20 AM said...

weh hafiz .... bila nak terjah kelabram g???? Isma memang gampang kan .... gampang giler dapat masux .... xoxooxoxoxoxoxoxoxo .... layan ~

(p/s: jgn jadik tipah tetipu!!!!!) lalallalalala

HafizAdam on May 16, 2009 at 11:42 AM said...

terima kasih kerana menambah pageview blog ini. seperti yang dijangka, kalau kutuk ISMA pasti ramai bukak.

pasnih kite kutuk mende lain plak tapi panjang sikit tulisannye.

sabar ye~

Jackster® on May 16, 2009 at 1:49 PM said...

haha tules tajuk dengan isi sepatah pn dapat 11 bijik komen (cmpor komen aku ni), ko mmg pakar kontro ar denmat haha

cikgu_eya on May 16, 2009 at 4:33 PM said...

kambing cap ayam btolll....

nih strategi naik level kat iluvislam top blog ker?

Atiqah on May 16, 2009 at 5:43 PM said...

hahaha
lawak r
memang pakar kontroversi
tahniah2

u'r a living proof that kita kene sentiasa berlapang dada dan bersangka baik.

c's on May 16, 2009 at 7:46 PM said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

seronoknye mengunyah mamee monster!!!

shairah on May 17, 2009 at 4:22 AM said...

kau memang gampang. haha.

misa'e on May 17, 2009 at 8:30 AM said...

dinmat yg comel~~

aku paham niat kau senarnye..dah la..x payah nk berselindung di sebalik isma si akademi fantasia tu..

weyh siyes aku x pernah kenal sesape artis AF musim terbaru ni..haha

etiey on May 17, 2009 at 11:34 AM said...

hahah
pasni sile post entry kutuk upin ipin
agak2 dpt sambutan x? :P

HafizAdam on May 17, 2009 at 12:27 PM said...

haha, ramai x perasan rupenye.
bagus2

mule2 bukak Laman Utama blog ni.
anda hanya dapat baca 2 perenggan pertama.
saspen la konon2.
bile tekan Teruskan Membaca...
tengok2 kua mende lain.
that's the main point.
haha

TQ kerana menambah pageview.
blog ini naik mendadak~

farsyabrynna on May 17, 2009 at 2:11 PM said...

kagum2...haha...
kelakar btul...

ibnmasir on May 21, 2009 at 4:54 PM said...

fuh ingt ISMA mne td. hoho..

FiRdAuS on May 27, 2009 at 4:12 PM said...

ouh, ana ingatkan ISMA pertubuhan Islam tuh, huh, pelik kalo pertubuhan islam name ISMA pun leh involve ngan Maksiat...

Anonymous said...

rupa2nya isma tu nama org...xpnh follow pulak af ni..tp bleh tahan jgk kelaka..hahaha..ini blog karutan..hihiihi

Lily on May 31, 2009 at 6:29 PM said...

ingtkn ISMA tu ape...org rupenye~

huda on June 13, 2009 at 11:19 AM said...

trkjut den..

Anonymous said...

Salam,

Semoga Allah mengampunkan dosa-dosa kita yg sering berlebihan di dlm urusan-urusan harian kita. Amin.

Entry ko mmg blh menyinggungkan hati para pembaca tertentu wpon ko dah justify dr awal ttg isu2 sensitif yg byk dibincangkan di sini. Ko kan akn rase 'panas hati' jgk bile dgr suara2 yg mengutuk sahabt2 ko? So biase la kalo ade org2 yg pro-isma counter entry2 ko kan? You have to bear with it la kan..

but in the end, xde yg btol2 bermkna di sini, memandangkan intro blog pn "hanya karutan". btw, it reflects the owner of the blog, u know.. ;)

wsalam.

.:Khalifatun Khairiah:. on June 17, 2009 at 9:34 AM said...

salam pemilik blog

wah..hampeh ja..terkejut ja tajuk..

kupikirkan Ikatan Muslimin Malaysia..

kontroversi..mmg kontroversi..

現在建築式™ on June 20, 2009 at 6:54 AM said...

My Blog
http://www.wretch.cc/blog/markacey
Thanks for your share
Nice to meet you

Hsinchu, Taiwan

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template