11 November 2008

Mesyuarat Agung PERUBATAN ke-6

Nih e-Poster untuk Mesyuarat Agung PERUBATAN kali ke-6. Juga aktiviti terakhir PERUBATAN untuk tahun 2008. Tak tau laa kalau-kalau tetibe ade aktiviti mega yang lain. Kak Raden suruh promote tapi kalau dia tak suruh pun saya tetap akan promote. Hehe.


Klik Gambar Untuk Paparan Yang Lebih Jelas.



KIRI:
Mesyuarat Agung PERUBATAN ke-6 bakal diadakan pada 28 November. Sesiapa yang concern dengan PERUBATAN, atau mereka yang suka mencari kesalahan AJKT, anda semua dijemput hadir.

Kadang-kadang apabila bosan, seronok juga menyertai Mesyuarat Agung nih. Terutama jika ada persoalan-persoalan best yang dikemukakan perwakilan. Ataupun ketika membahaskan Usul. Waa, memang hangat.

KANAN:
Poster Hari Pencalonan Pemilihan Jawatankuasa PERUBATAN 2008/2009 turut ingin menyibuk di tepi. Hehe. Ini adalah poster pertama. Ada lagi poster-poster seterusnya yang akan dikeluarkan JPP.

Bagi mereka yang belum memahami proses pencalonan, saya terangkan dalam satu ayat: Nama yang dicalonkan dengan banyak sekali akan layak untuk menjadi calon yang kemudiannya akan diundi.

Jadi, jika anda melihat seseorang ahli PERUBATAN itu layak memegang tampuk pemerintahan PERUBATAN tahun depan, jom datang mencalon. Jangan datang mencalon nama Hafiz Adam kerana:
- Hafiz Adam bukan nama sebenar.
- Hafiz Adam adalah JPP yang tak layak MENcalon dan DIcalon.


Akhir kalam, jom layari dua laman web khas untuk 2 program ini.

JPP.perubatan.org
MAP.perubatan.org


5 penghinaan diterima:

cikgu_eya on November 11, 2008 at 4:13 PM said...

hoho... perasan ada orang nak calon dia... ^^

c's radin on November 11, 2008 at 10:04 PM said...

Salam..

Terima kasih. Semoga dapat terus bekerjasama memajukan dan melancarkan urusan.

p/s memang tiada salah ejaan di sini, namun bila buka blog Kaspersky bising "the requested url could not retrieved. It is forbidden by parental control. Reason: Hauristic Analysis (drug)

I don't know what it means about, kind of drug or what, just can conclude it's blocked and under parental consideration. Huhu

HafizAdam on November 11, 2008 at 10:16 PM said...

blog mane? blog nih ke? abes nih dapat masuk rilek je. haha disable je parental control kat Kaspersky. tak bergune sgt pun.

Fathiyyah said...

bro mesti bangga sebab ramai geng webteam bro masuk pencalonan..ngeh3

HafizAdam on November 15, 2008 at 1:20 PM said...

ish3, bangge + sdey sbb:
bile dh jadi AJKT, dh xleh duduk bawah webteam dh.
boleh bace kat SINI..
wawawaa kne cari pengganti..

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template