18 November 2008

Spoiler Hari Pengundian..

Hehe. Hari ini saya akan menyalahgunakan kuasa sebagai JPP untuk mempamerkan poster bercetak Hari Pengundian yang akan diedarkan dalam masa terdekat. Bagi mereka yang tak sukakan spoiler, jangan bace K.

Nih dia poster bagi jawatan Presiden dan Timbalan Presiden II:


Calon-calon AJK Lelaki:


Calon-calon AJK Perempuan:


Camne? Dah kenal semua calon? Jom mengundi pada 21 November ini.

Pasti ada yang bertanya kenapa saya letak di blog peribadi, bukan di blog JPP?
Sebab blog JPP akan keluar yang lebih cantik dan colorful, walaupun gambar calon akan memburukkannya. Hehe. InsyaAllah akan siap sebelum Maghrib hari ini.

Kemudian, rumah LELAKI akan dapat poster Presiden, Timb Presiden II dan AJK Lelaki sahaja, dan vice versa. So, kalo nak tengok calon lawan jantina anda, bolehlah rujuk di sini. Mana laa tau ade yang berkenan menjadikan AJKT sebagai pasangan hidup, bolehlah ditaqdim secara online pasni.

Ketiga, saya cuma nak berkongsi gulingan ketika mengisi dialog box (ucapan calon) kat atas gambar tuh. Selamat memerhati. Hak3.

Dengan pengumuman Jawatan yang akan dipertandingkan, bolehlah mula berkempen ye. Sila postkan link blog anda di blog JPP untuk dibuat koleksi. Juga, Unit Penerangan akan mengadakan pertandingan istimewa. Nak tau, tunggu. Tapi disebabkan takde bajet, hadiah pun lain dari yang lain. Haha.

Oh ye, sebelum tuh, poster-poster nih lewat sikit diedarkan sebab ade masalah printer! Sori! Maalish! Gome!

Akhir kalam, jangan lupa melawat blog JPP, blog saya merupakan blog tertinggi mempromosikan JPP:

JPP.perubatan.org


p/s: penin kepale nak buat mende nih.

4 penghinaan diterima:

c's radin on November 18, 2008 at 8:07 AM said...

:(

!!!!!

:)

suit urself~

Anonymous said...

en.dinmat...mengape anda sungguh hebat berpropaganda??!!

rem said...

kate mntk moto hidup..aku bg yg skema2..kalo taw nk sempoi bole bagi ayat poyo cket

banat @ saffa @ hazwani on November 22, 2008 at 12:43 PM said...

salam..teringat dolu masa zaman2 mengundi kat skul,
masa tu macam2 parti tiba2 muncul- saja je nak buat havoc2 untuk mempromosikan calon..
yang paling kelakar, parti AYAM..
tapikan dik, parti AYAM yang memang paling banyak tau:P

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template