26 November 2008

Real Spy Monitor v2.85

Selalu tertanya-tanya apakah yang dibuat oleh anak-anak anda sewaktu menggunakan komputer? Atau anda ingin menghalang sesuatu website atau program daripada dibuka oleh orang lain dalam rumah anda?

Ataupun komputer anda sering menjadi wakafan buat ahlul beyt dan anda ingin mengetahui rahsia/password mereka? Maka ini adalah software untuk anda.



REAL SPY MONITOR 2.85



Official Website: Real Spy
Size: 1.84MB
Download: MediaFire


Software ini walaupun terdapat kekurangan/bug tapi bagi saya cukup memuaskan hati. Hanya setkan On apabila anda keluar rumah, dan segala yang terjadi kepada komputer anda selepas itu akan direkodkan.

Dengan kebolehan merakam penggunaan keyboard, malah mengambil screenshot, anda boleh mengetahui secara detail hingga kepada PASSWORD manusia yang menggunakan komputer. Dilengkapi dengan kebolehan ala-ala Parental Control, kita boleh mengawal website dan program yang boleh dibuka.

Namun begitu, perlu berhati-hati kerana terdapat beberapa setting yang tidak mampu ditanggung oleh software ini. Sebagai contoh, ScreenShot Spy hanya mampu membaca dalam lingkungan 200 pix sahaja. Lebih daripada itu, software ini akan hang. Ia bukan masalah komputer tapi software itu sendiri. Maka, perlu diubah setting.

Cubalah, anda pasti berpuas hati apabila mengetahui PASSWORD rakan anda, ataupun mendapat tahu bahawa rakan anda membuka laman web lucah! Har3.

I downloaded and uploaded this software myself, so DONT PUT THE DOWNLOAD LINK IN ANOTHER WEBSITE. LINK THEM TO THIS BLOG INSTEAD.

6 penghinaan diterima:

k-riey on November 27, 2008 at 12:30 AM said...

salam.
weh tobak aku dok tringat link mu..
rase mcm link doh aritu. hehehe
dakpe2 aku link slalu nih.

NiKuBe on November 27, 2008 at 8:08 AM said...

salam and Haluuu, Software real spy ni nmpk mcm bahaye jek, mcm mana boleh spy?? guna add ware ke??

HafizAdam on November 27, 2008 at 8:12 AM said...

xde ah. dye memang setting supaya bleh rakam keyboard yang ditekan, dan ade fungsi screenshot.

insyaAllah tak bahaya..
cume rumit sikit nak gune..
tpi berbaloi laa bile sorg membe tuh kantoi dye bukak folder peribadi..
har3 abes dye kne soalsiasat..

sy yg,, said...

oooooooooo...
gune bende ni la yeerr..
ade pro ngan contra bende nih..
tp cm kejam la sume psl kawan nk tau..
xde privacy langsung!huh..
nseb baik dok gune comp same ng ye..
alhamdulillah..:)

agak kejam software nih>:)
boleh langgar hak asasi manusie..

c's radin on November 30, 2008 at 4:18 PM said...

huhu.. bes2.. tp nk monior spe.. biarlah kita bersifat ihsan, Allah yang Maha memonitor..

btw, in case kes2 khas, nak gak pakai ah.. kihkih

hurmm.. ble ckp psl melanggar hak asasi manusia.. teringat lak buku deception point oleh dan brown, bila teknologi dah maju,cte psl National Security Agency yang boleh tahu every single thing melalui mesin TRANSLTR (ye kot, x igt sgt), kononnya untuk menjaga keselamatan dunia, nak tau gerakan2 kot2 ada terrorist..

tapi 'fikrah' n prinsip bertembung apabila ada antara pencipta mesin tuh sndri dh konfius dgn matlamat penciptaan mesin tuh n nk musnahkan dia.. n cmne die nk musnahkan.. sgt bes susunan plot die.. tuh msk study leave final 1st yr, bergasak dgn buku tuh n buku2 study.. haishhh.. distracting tul..

n satu quote die bunyi cmni "jika polis dunia mengawal dunia, siapa pula yang akan kawal polis dunia tuh?"

(asik lpe nk wat resensi kat rak buku sendiri *sigh*)

rajaotai on December 11, 2008 at 8:53 PM said...

bolleh buat jahat ni

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template