16 February 2009

PERUBATAN.Idol-DivX-HafizAdam [Released]

Persembahan menarik Faizal Azmi @ Bobby sewaktu Majlis Apresiasi Graduan 2009 di Dewan Sally Mall, baru-baru ini.

RAW Provider: HafizAdam
Editor: HafizAdam
Typesetter: HafizAdam
QCer: HafizAdam
Encoder: HafizAdam

Status: Released.
Download: Torrent

ScreenShot:


File Info:
Type: AVI
Size: 107MB
Length: 00:10:00
Video: DivX 5 720x406 29.97fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps

Stream: YouTube (HQ)



Sori, file bersaiz besar kerana berkualiti tinggi. Tried my best supaya kualiti tidak terjejas tapi tetap terjejas gak. Sikit. Lantaran terlalu banyak bergerak. Alaa tangan dah lenguh. Huhu. I'll try another setting after this. Tapi standard size la tu: 10minit 100MB bersamaan 60minit 600MB yang korang selalu download movie tu. Hehe.

No komen pasal video nih. Sangat mengujakan. Kalau korang yang menonton video pun boleh terlopong, inikan pula kami yang berada dalam majlis tersebut. Tahniah buat abangBobby.

Dan nama file nih saya ambil sempena berita anak buah saya, AtiqahHanifah. Sangat khusyuk mencatit ucapan VIP, hinggakan kalau saya lempang Radin Rahmah kat sebelah dia pun pasti dia tak sedar. Haha. Sesekali meraikan anak buah, ambil idea dan pandangan mereka.

Okes, kalau malas download, tunggu versi HQ YouTube. TQ~

9 penghinaan diterima:

Atiqah on February 17, 2009 at 5:44 PM said...

aslmwbt
hehe, trima kasih abg hafiz.
terasa bangga jadi anak buah korang.
:D

HafizAdam on February 18, 2009 at 6:25 AM said...

abes r..
'abang' terus dye tulis~
xpe2, ikut suke..
kite memang lagi tua~
haha

-syaima~ on February 18, 2009 at 5:32 PM said...

ok
yg nk tulis pakcik
pakcik~ klau nk lempang kak raden
mintak izin sy dulu ek~
huahuahaua

muhammad nazrul syazwan bin kamarul ariffin on February 18, 2009 at 6:15 PM said...

buat anak buah apis adam..tak silap saya,thumb drive anda yg saye culik masih ade dlm tawanan saya [ke,atiqah yg len?haha]

cmne ek?


*gle ah babobby!!!*

adlisamsudin on February 18, 2009 at 9:26 PM said...

EPIC!!!!!

Atiqah on February 18, 2009 at 9:59 PM said...

to empunya blog:
peace.

to abg warouq:
yup, that one would be mine. ikut senang r, nak pass camne. kalau tertembung dengan budak laki tahun 1 cairo U, boleh je pass ke diorang. ty.

HafizAdam on February 18, 2009 at 10:38 PM said...

Syaima Ahmad:
pesal kne mintak izin?
awek ke? (o.O)
ke nak join sekali?

abgWarouq:
hoho abgBobby memang mantap~ satu lagi permata brharga PERUBATAN

Adli Samsudin:
Persembahan Epik Thriller~ haha

Atiqah Hanifah:
peace jugak~
tak kesah sangat sbb ramai je junior kat skolah lame pggil 'abang'
lagipun dak Syaima tu lg extreme - gune 'yang'..
waa bahaya2..
seriau plak rase..
rasenye skrg nih musrif yg perlukan perlindungan~
hoho

Fathiyyah on February 23, 2009 at 6:21 AM said...

uish..terer la tiqah

-syaima~ on February 23, 2009 at 7:42 PM said...

terkena lagi
adoii
may i rephrase?

"...ok yg sy ni nk panggil pakcik..."
kena mintak izin sbb kak raden, kakak kesayangan sy~

bhya tol statemnt tersebut
malu2
rs cam nk terjun Sg Nil je skang~
waaa

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template