08 November 2009

Harapan Baru Untuk PERUBATAN

Takde pape yang istimewa.

Jawatankuasa khas untuk Pemilihan jawatankuasa PERUBATAN (JPP) akhirnya mula bergerak. Yeah! Meeting pertama minggu ini.

Klik sini untuk membincangkan Exco Bayangan anda!



Adakah JPP tahun ini bakal menggegar seperti tahun lepas? Kita nantikan. Haha~



[UPDATED 2200]

Apa itu Harapan Baru Untuk PERUBATAN?

Asalnya slogan ini cuma sekadar permainan, tapi setelah mesyuarat JPP kali pertama sebentar tadi, mungkin slogan ini boleh dimasukkan di bawah unit saya, Unit Penerangan dalan usaha mempromosi Kempen Kesedaran Memilih.

Kempen Kesedaran Memilih, iaitu satu kempen yang dicadangkan dalam post-mortem 2 tahun lepas untuk meningkatkan kesedaran dan kemahuan di kalangan pelajar PERUBATAN untuk memilih, seterusnya mencalon dan mengundi barisan kepimpinan PERUBATAN yang baru. Ini disebabkan barisan kepimpinan inilah yang akan mencorak halatuju persatuan, dan membimbing ahli ke arah kejayaan.

Slogan "Harapan Baru Untuk PERUBATAN" dilihat sangat sesuai, memandangkan Exco-exco sekarang yang hampeh PERUBATAN kini perlu mengorak langkah lebih jauh dalam mencapai matlamat utama penubuhan persatuan; kebajikan, kebersamaan dan pencapaian.

Nantikan aktiviti seterusnya kempen ini di blog Jawatankuasa khas untuk Pemilihan jawatankuasa PERUBATAN 2009. Saya malas nak buat yang baru. Yang lama sangat sesuai memandangkan format pilihanraya majoritinya berdasarkan tahun lepas.

Tunggu apa lagi? Mulakan lobian anda sekarang!

"Harapan Baru Untuk PERUBATAN"

p/s: poster di atas bakal ditukar. haha

9 penghinaan diterima:

LiLacFlA on November 8, 2009 at 6:50 PM said...

jawatankuasa perubatan?
ada kempen2 jugak eh

Hafizi on November 8, 2009 at 7:45 PM said...

sapa ajk JPP???huhu!~
seronok nih jadi SPR mesir..:)

Anonymous said...

wah aku mmg nak husaini jd presiden taun ni :)

hamada hamdi on November 8, 2009 at 8:14 PM said...

PERUBATAN baru!bersama kita jayakan..

Anonymous said...

sokong husaini...!

kamad said...

tu dia Husaini presiden kita!!

kami said...

harapan baru untuk PERUBATAN,
husaini bekerja untuk PERUBATAN,
= harapan baru untuk Husaini...

madsha_88 on November 9, 2009 at 6:29 PM said...

http://madsha88.blogspot.com/2009/11/siapakah-bakal-presiden-perubatan.html

jom undi!

Anonymous said...

woi, aku nak jadi SPR,
bules ker?
ker dah tutup tarikh hantar borang?
hak3
mempromokan diri..
dasr pencapaban negara

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template