08 December 2009

Burppp

Burppppppppppppppp....

Begitulah bunyi mhazu setelah berjaya menghabiskan 4 mangkuk besar mee jawa di rumah Ijud semalam. Ada apa di rumah Ijud semalam? Jamuan akhir sesi JPP 2009.

Apabila habis program je mesti buat ucapan dalam blog. Bosan kan? Maka kita skip part tersebut.

Tahun ini JPP kurang menyerlah, satu kekecewaan. Saya bukan mengondem ahli JPP tapi diri sendiri kerana Unit Penerangan sebenarnya penggerak utama kemeriahan Pemilihan. Tapi nak buat macam mana, saya sendiri sebenarnya letih dengan menjadi AJK. Mungkin overlapping, menyebabkan otak tidak betul.

Idea banyak, tapi kerja tarak. Saya memang layak menjadi Penasihat agaknya. Kerja mengomen dan mengkomplen kemudian bagi cadangan. Haha. Tapi tidak mengapa, kita tebus kekecewaan ini dengan Seminar. Yeah!

Kalau anda kebosanan, sempena keputusan yang telah diumumkan, apa kata kita undi siapa pegang biro apa. Jom!

Survey Siapa Untuk Apa
SUBMIT YOUR SURVEY
View Results


Kalau berkelapangan, isi borang muhasabah JPP di sini. Sangat panjang. Setengah jam juga tu. Tapi tak mengapa, demi kemeriahan Pemilihan tahun hadapan.

Last sekali, Pepe-chan sangat cute dalam gambar di bawah. ^^!
Saya kena belajar daripada beliau~


Sori, gambar Scans je. Nanti mintak gmbar asal.

=)

p/s: sakit kepala dan diarrhea makin menjadi-jadi. adakah ada parasit dalam perut aku? lalala~

6 penghinaan diterima:

mohd hazwan salleh on December 8, 2009 at 1:25 PM said...

oi..die yg sedawa kuat sbb mncekik kek pisang smlm..=P

Tobibah Ainy on December 8, 2009 at 2:56 PM said...

weyh..jangan bagi Raden amik bendahari weyh..suh die pegang BIKON..muahaha

Anonymous said...

lain kali swastakan promosi plak, suruh team hardo buat video ke?

Anonymous said...

i tried to look sexier but pepe did it gorgeously..oh man,the next miss elliot is pepe chan..that silky black curly hair,cherry red lips,oh man..what a seducing gesture from her,ops i mean him,my mistake,hehe..

shi no shi dae

Anonymous said...

...

red. said...

afifi layak menerima komen syabas.

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template