10 December 2009

Vote for si Tudung Putih

Hi friends.

Sorry Sorry, but I cant resist the urge to post this. Shit! My devil side got hold of me. Haha. Just for fun, no offense k.

Akhawat-akhawat di bawah adalah selebriti Mesir. Mereka tidak sebijak Radin Rahmah, atau seayu Ayu Amiza, atau sealim Fathiyyah Ibrahim, atau secomel Asyila Ismail, atau sebaik kak Remy (ramai gile bagi contoh) tapi mereka masih lagi akhawat yang boleh dikahwini oleh ikhwah sekalian.

Maka, sila klik sini pastuh jawab soalan berikut...

Soalannya, siapakah gadis pilihan anda dalam Entry tersebut?
1. Tudung Putih
2. Tudung Coklat
3. Baju Stripe
4. Ketiak Putih Baju [I'm Not Paid Enough to be Nice to You]
5. Mamat Nyah Melayu Terakhir
6. Nur Amina (Nur Kasih)
7. Anna Althafunnisa (KCB)




Akhir sekali, saya tak kenal pun individu2 di atas. Entry ini hanya respon bodoh untuk entry yang korang kata bodoh tu. Ye la kan, orang bodoh kita layan ilmiah tak guna gak kan? Maka kita enjoy je kebodohan dia. Tapi saya tak kata blog tuh bodoh, korang yang kata.

Entry ini juga semata-mata demi menaikkan visits. Terima kasih kerana mengunjungi blog ini. Kliklah iklan Nuffnang tuh ye. Banner iklan Saya Mahu Hadiah PTS tuh sekali. =)

Enjoy the Vote. Dah abes vote, kite layan Bitter Love plak.

p/s: Saya vote utk si Tudung Putih! yay~

EDIT:
ScreenShot nih dapat dari ShoutBox sana. tapi in case korang takleh tengok gamba FaceBook kan, so saya da tolong buat Image baru. KLIK SINI. tanak komen lebih2. tanak kondem dorang. tanak kata ape-ape kecuali satu soalan: di manakah usaha dakwah mereka yang mengaku sikah tu?

9 penghinaan diterima:

anor said...

adehhss.. akhawat tu sume dri blog infokini tu ke.. aduyai.. hmm vote yg tudung putih ke hafizadam? musykil.. musykil.. :D

ALIA on December 10, 2009 at 7:14 PM said...

haha..

suke gile, dah la bdk2 yg 'cm kenal' n 'cm prnh jmpa' je..

nway..layan je blog tu..org nk dgr, dia dgr..xmo dgr, nk wt cmne..

klu x tulis dlm blog, n tegur dpn2 pon, igt dia nk dgr? hahaha

cairo boy on December 10, 2009 at 8:14 PM said...

dinmat,rosak2...

hahahaha...

btw,aku suke gaya ko blank dlm practical microb td..

tersipu2 ko!

Tobibah Ainy on December 10, 2009 at 9:43 PM said...

aah..aleh2 nama akoo gak yg kene capub..


yeay! anna alfatunnisa menang vote! ngee..yg lain aku x suke..


btw, sume aweks tu lelawa r beb! patot r bukak tudung..cantik rambut derg...sayangnye..

Anonymous said...

oit gambar aku!!!! (si tudung putih)

Anonymous said...

alaa..nape xde org nk kat i...
penat i pakai baju belang2..
i kalau kat kl org panggil zibra..
kat kedah org panggil i kuda belang taw..

baju stripe

Dr. Alex on December 13, 2009 at 3:59 PM said...

eyt. caner bleh di tudung putih naik mendadak?
alter sndiri ea? tak aci!

anor said...

hah! sahih alter sniri.. kalo x, xde la naik mncanak cmtu.. muahaha~

Anonymous said...

assalamualaikum.

vote pakai xat? itu bodoh, senang nk alter result.

clear the cache of your browser and you are ready to vote again.

n00b.

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template