16 April 2008

The Oath of a Muslim Doctor

Salam semua. Kali nih saya nak pamerkan satu lagi kerja mengarut. Karya ini dihasilkan berdasarkan buku The Islamic Code for Medical & Health Ethic keluaran PERUBATAN. Dapatkan di mana-mana kedai buku Malaysia di Mesir berdekatan anda sekarang! Hehe

Dalam tuh ada The Oath of a Muslim Doctor, based on declaration of Kuwait, adopted by the International Conference on Islamic Medicine in January 1981. Mende nih dah lama buat, cuma terlupa nak publish. Sorry guyz. Ada dua version, tapi saya letak kat sini versi pix satu2. Untuk versi slideshow, boleh klik sini.









2 penghinaan diterima:

nur_ilahi on April 17, 2008 at 7:10 PM said...

kat IIUM kuantan, besar2 benda ni diletak tgah2 kuliyyah of medicine..hari2 baca macam nak hafal pun ade..huu..

anyway, da siap design lawa2 tuh, kena implement la plak ye, inshaAllah.

HafizAdam on April 17, 2008 at 7:49 PM said...

insyaALLAH..
tp blum jd doc lg..
tgh brusaha ke arah itu..
hoho

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template