30 April 2008

Tempahan Sempena Pulang!



Salam semua, post kali ini sempena permintaan beberapa manusia dari Malaysia yang ingin saya membawa beberapa buku dari Mesir, kerana mereka nak beli. Antaranya Maria (ade ke tak lagi entah), Muslim Manga, I-MAN dan buku Seminar Ibadah Pesakit. Camne diorang tau? Ntah laa, maybe dari PERUBATANonline atau dari Frenster atau dari mana saya pun tak tahu.

Pertama sekali suka saya sebutkan di sini bahawa produk-produk buku ini ada yang diterbitkan oleh Biro Penerangan & Penerbitan PERUBATAN, dan ada juga yang diterbitkan PMRAM. Semua buku-buku ini dijual oleh wakil rasmi - Biro Ekonomi PERUBATAN.

Post kali ini juga sebagai percubaan untuk menerbitkan satu lagi laman web khas BiKon walaupun masih dalam peringkat perbincangan, untuk memudahkan rujukan dibuat serta menyemak status stok telah habis atau tidak.

InsyaAllah akan diupdate dari masa ke semasa atau atas permintaan. Tempahan kali ini hanya dibuka kepada mereka yang mengenali saya sahaja, sila berhubung melalui emel hafizadam[at]perubatan[dot]org. Untuk manusia lain, pandai-pandai cari sumber. Harga pasaran Malaysia belum ditetapkan, akan diberitahu semasa tempahan.


MUSLIM MANGA



HARGA: LE6
MUKASURAT: 62m/s
PENERBIT: Biro Penerangan dan Penerbitan PERUBATAN


INSPIRING MEDICAL INFORMATION: I-MAN



HARGA: LE5
MUKASURAT: 68m/s
PENERBIT: Biro Penerangan dan Penerbitan PERUBATAN


Nampak gayanya PERUBATAN kena bagi gaji kerana mempromosikan barangan. Hehe.

8 penghinaan diterima:

PEMENANG on April 30, 2008 at 11:59 PM said...

apa ni..dah habis baca ada lagi READ MORE..haih...

rabiatul_adawiyah on May 1, 2008 at 7:10 AM said...

salam alaik..
i thought it was something to do with clothes or food......huhu
(i guess i'm not very fond of books, moreover a medical one,but the manga is quite appealing)..but anyway, those who are close to hafizadam should review the reading stuff and take this chance to order..

rem said...

dinmat,nak order gak bole?

pos kan kat umah aku manga ngn kitab PEMERAM..nanti aku bayo gune duet geneh..huahuahua.

HafizAdam on May 1, 2008 at 12:33 PM said...

pemenang:
aku dh btau kan ignore je READ MORE tuh..najis btol

rabiatul_adawiyah:
huhu kalu makanan sempat basi dulu r. baju plak saiz cmne?

kakRem:
xyah nak memanje. beli sendiri..

rabiatul_adawiyah on May 2, 2008 at 10:36 AM said...

salam..

oo..basi ek..mesir-mesia bape jam p'jlnn?dgr citer kat sana ader jual budu..pak arab pun mkn budu..btol ke fakta nih? ke aota semata2..

baju kat mesir ader yg stylish2 x? Bese tgk org mesir pakai jubah...baju traditional diorang eh..kalo saiz budak2, murah x?
tgh carik saiz baju budak umur 3 thn..

HafizAdam on May 2, 2008 at 12:08 PM said...

mesir-mesia direct flight 9 jam..
kbiasaannya 12jam x termasuk transit..

baju mesir xde yg stylish. jgn harap r. haha
aah diorg mmg pakai jubah.nk kate murah tuh x sgt. tp standard harga lebih krg je ngn malaysia..
plus: design dye buruk. haha

Anonymous said...

nk jubah!

HafizAdam on May 26, 2008 at 1:05 PM said...

nak jubah tapi anonymous, so beli lah sendiri. haha

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template