04 June 2008

Ayat-ayat Cinta - Novel & Filem

Adeh boring-boring saya buat satu post khas untuk Ayat-ayat Cinta yang kononnya kegilaan ramai. Hehe. Lagipun sedih gak tengok belog nih tak diupdate.

Nampak cam dah basi je topik nih. Haha takyah pelik. Sebenarnya saya dalam usaha meng-convert semua download ke dalam bentuk post supaya korang leh tengok screenshot atau pape je laa info tambahan sebelum download. Okeh?



AYAT-AYAT CINTA - NOVEL



Format: PDF
Size: 1.5MB
Download: RapidShare | MediaFire | Ziddu


Tak tau nak komen ape. Tapi novel Indonesia nih memang agak power pengaruhnya. Berlatarbelakang mostly Mesir, suasana Mesir digarap dengan baik, nilai yang ade pun diolah dengan cermat so satu karya yang perlu baca kot. Ntah laa.

AYAT-AYAT CINTA - MOVIE



Official Website: ayatcintathemovie dot com
Format: RMVB
Size: 342MB, 3CD
Download:
Not uploaded yet..


Dalam proses upload so sabar je laa ekk. Filem nih rasanya dah ditayangkan di Malaysia. Versi nih adalah versi sewaktu tayangan mula-mula di Indonesia. Kualiti agak OK. Namun begitu beebrapa kritikan pedas turut diterima daripada peminat novelnya. Apa pun, mesti tonton bagi penggemar filem Indo.

Seperti biasa, DONT PUT THE DOWNLOAD LINK IN ANOTHER WEBSITE. LINK THEM TO THIS BLOG INSTEAD. Cooperation korang saya dahulukan dengan Terima Qaseh.

1 penghinaan diterima:

HafizAdam on June 4, 2008 at 5:13 PM said...

lupe nak bgtau. Filem tuh belum abes upload lagi. ade 7 part kesemuanya. WAJIB donload sume part baru leh tengok. sabar ekk. akan diupdate dari masa ke semasa.

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template