04 June 2008

Tagged by Hydroplasma

Waa, rasanya nih laa tag yang simple tapi canggih pernah jumpe. Tapi tak ramai yang nak explore benda2 nih kot sebab leceh beb. Tapi takpe. Jom lihat ape yang speselnye tag nih. Kredit kepada HydroPlasma sebab tolong tag. Haha




Nih dia soalannya:
Dalam gambar ade dokumen,
Dokumen tersembunyi tak boleh lihat,
Pelbagai kaedah menyorok dokumen,
Cuba lah carik jangan penat.

Tips:- Sila Klik Gambar atas ni dulu. Kemudian...save gambar ni pada format *.jpg. Gunakan kaedah open with --> Winzip @ Winrar untuk melihat kandungan fail ini. Isikan nama anda dalam fail yang dikepilkan, kemudian tag 10 orang kengkawan anda lah~ Dengan ini senarai nama semakin bertambah....


Tapi saya rasa arahan nih cam tak cukup jadi saya bagi klu. Selepas berjaya mencari fail tersembunyi (kononnya), isi maklumat dalam tuh pastuh save. Upload semula gambar tersebut dan Tag lagi SEPULUH manusia (part paling tak suke)

Okeh selamat mencuba. Btw, saya dah tahu rahsia camne nak buat mende nih tapi tak reti sangat guna command prompt maka takyah tanye lah ye camne nak buat.

Manusia di bawah diharap sebarkan:
Kriey
Fathiyyah
Inoue
Madsha
Paeid
Pemenang
Radin
REM
Nessa
Lisam


Mende nih tak wajib so take your time. Taknak buat pun takpe. Saya rasa manusia yang reka tag nih mesti nk tunjuk ketereran dye. Haha.

Kite tengok sape yg bleh jumpe file tersembunyi tuh..

3 penghinaan diterima:

Pencinta Ilahi on June 5, 2008 at 1:07 AM said...

hak3x...
tag berjaya diselesaikan..
hoho......^_^

hydro|plasma on June 5, 2008 at 3:25 AM said...

tgok saudari pencinta ilahi sudah berjaya selesaikan nye..

so hafizadam..cube lagi..bnde ni btol..huhu..

Nur Ain on June 5, 2008 at 7:10 AM said...

hmm..apsal blog korang ni lebey kurg same jek??? helmi ngn hafizadam..

kebetulan or mmg saje2 nk same...=0

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template