17 June 2008

Puaka Musim Exam Episode04 - Anatomy

Hoho sorry, entry nih lambat serta lapuk sebab oral biochem dah abes dah tadi. Tapi takpe2, sekadar perkongsian je.




BUKU MUMTAZ NGAN RASIB



Nampak beza dye? Sebelah kiri tuh buku saya, sebelah kanan buku Hafzi Hamid yang bakal Mumtaz tahun ini.



Yang nih pulak takde keje, setelah membunuh seekor lipas yang menyekitkan hati, seronok plak tengok. Maka datanglah pekerja-pekerja menolong membersihkan mayat beliau. Kesian kan? Sangat cekap pekerja-pekerja ini, 15 minit je, mayat beserta umpan cekedis tuh turut hilang. Wakaka.



Akhir sekali, tak larat nak stadi Anatomy, maka camnie laa gayanya. Haha. Tapi, apa yang sedang berlaku di bilik sebelah? Saksikan gambar seterusnya.



Kesiotan mendengar diorang bergelak ketawa. Wakaka.

APA MUMTAZ BUAT SELEPAS EXAM?

Sorry entry kali ini memang membosankan. Sebab idea2 yang datang mencurah tuh tak sempat ditakung maka terus meresap ke bumi. Kesimpulannya? Bawalah pen dan kertas ke mana-mana untuk mencatat idea best - Cartoonist Law no 1. Malah gambar-gambar yang nak diletak pun entah ke mana hilangnya.

Maka untuk compensate, Jom saksikan Apa Mumtaz Buat Selepas Exam? Sorry, nak upload TiubFallopio tapi resolution terlalu kecik - kamera henset je, maka lebih seswai korang donlod dan saksikan sendiri. Kali nih takde kod rahsia Gen6. Hehe.



Akhir kalam, dengarkan lagu terbaru dari Album Medik Mesir OST - Saya Suka Hamida nyanyian Pemenang, hasil adaptasi Audible YM, composer oleh Helwa.

Juga disertakan - Trailer Pengakuan Cinta Safwan. Tapi nih hanya trailer. Kalau nak tau sambungan, bayar dulu 10 genih, nanti saya upload. Lagipun bebudak lelaki Gen6 sume dah tau pasal pengakuan nih. Hehe. Yang nih dilengkapi Kod Rahsia Gen6 no 1. Harap Maklum.

Okeh, chow dulu.

3 penghinaan diterima:

PEMENANG on June 20, 2008 at 12:03 PM said...

Wahai Denmak yang sengal, ko tunggu r aku kenekan kamu yer.......

rem said...

bengong r!!

HafizAdam on June 21, 2008 at 11:26 AM said...

ape yg bengong?
wakaka

 

License

This blog by Muhammad Hafiz Adam is official website of Creative Designer and licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.5 Malaysia License.

You're free to Share (copying, distributing and transmitting) and to Remix (adapting the work) under the following conditions:
a) Attribution;
You must attribute the work by linking back to this blog pr anything similar (but not in any way that suggests that I endorse you or your use of the work).
b) Noncommercial;
You may not use this work for commercial purposes.

Categories

~AkuDarahAnakMalaysia~ Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Blogger Template